Onbeperkte toegang tot het web!

Als jij ook graag van alles wil weten, continu kennis wil vergaren en de politiek in andere landen of de nieuwste artiesten zijn dingen waar jij je mee bezig houdt. Dan moet jij je eens gaan verdiepen in Usenet! Dit is een server die jou toegang geeft tot verschrikkelijk veel bestanden en informatie. Het beste? Deze bestanden en informatie zijn niet ‘gewoon’ op het internet te vinden. Usenet is te vergelijken met het normale internet, maar dan met andere bestanden en informatie. Het grootste verschil tussen de twee is dat internet op een server draait dat toegankelijk is voor iedereen. Bij Usenet is dit niet het geval. Wil je namelijk gebruik maken van Usenet, dan moet je een van de Usenetproviders benaderen om een abonnement af te sluiten waardoor je de software kunt installeren waarmee je gebruik kunt maken van Usenet.

De voordelen van Usenet

Het is divers en je kan selecteren wat jij leuk vind. Ieder forum heeft een eigen onderwerp, discussie en bestanden daarom, is er erg veel informatie en bestanden te vinden en te downloaden op Usenet. Een van de redenen dat Usenet niet te vinden is via een normale internetbrowser, is dat het draait op een groot netwerk van diverse computers en servers die verspreid zijn over de hele wereld. Een ander groot voordeel van Usenet? Je download makkelijk en snel, films en series, compleet legaal! Dit merk je niet af aan de kwaliteit en je kunt dan de leukste films en series kijken zonder dat je een internetverbinding hebt. Ideaal voor onderweg of achter in de tuin waar je zulk slecht bereik hebt. Je kan vanaf dat je gebruik maakt van Usenet, overal lekker je gang gaan. Films en series kijken waar en wanneer jij wilt. Dat is pas online vrijheid!

Usenet en het gebruik ervan

je hebt een Usenet abonnement nodig om usenet te gebruiken. Deze kun je afsluiten bij diverse Usenetproviders. Wij raden ViperNews aan. Zij hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid. Ook bieden ze bij al hun pakketten een gratis beveiligde verbinding aan. Zo ben je online altijd veilig en beschermd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Wil je eerst meer weten voordat je in het diepe springt? Logisch! Kijk op de website van ViperNews om meer te weten over dit prachtige systeem.