mokken bedrukken

Koffiepauze in stijl met bedrukte mokken en kopjes

Tijdens een werkdag is het heerlijk om eventjes van de werkplek weg te lopen en te genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekker warm kopje thee. Bij het koffiedrinken met collega’s ontstaan vaak de leukste gesprekken. Met een extraatje als een koekje of een gebakje wordt de koffiepauze helemaal een feestje. Om de koffiepauzes nog verder op te leuken is het een leuk idee om koffiekopjes, mokken, schoteltjes en noem maar op te bedrukken met een eigen logo of opdruk! Zo zou je een mok kunnen bedrukken met de naam van iedere collega om op deze manier iedereen van zijn of haar eigen mok te voorzien. Geen geruzie meer over wie de grootste mok mag, iedereen heeft nu zijn eigen mok voor koffie en thee. Door zelf de opdruk te laten maken, worden de mokken natuurlijk een stuk vrolijker en wordt de koffiepauze alleen maar leuker!

Voor collega’s, maar ook voor klanten

Het is natuurlijk hartstikke leuk om iedere collega zijn eigen kop met logo te laten ontwerpen. Maar niet alleen voor collega’s is het leuk om een mok met opdruk te hebben. Om het bedrijf een duidelijke huisstijl mee te geven, kan het handig zijn om een serie koppen en schotels met opdruk te hebben. Tijdens klantgesprekken kunnen de kop en schotel met opdruk worden gebruikt om je bedrijf op alle fronten naar voren te schuiven. Klanten die drinken uit een mok met het logo van het bedrijf denken vaak op een positievere manier terug aan het gesprek dat ze met het bedrijf hebben gehad. Bedrukte kopjes en mokken kunnen zelfs gebruikt worden als promotiemateriaal. Alles om klanten een positief gevoel te geven over het bedrijf en de stijl van het bedrijf. 

De opdruk is uiteraard zeer belangrijk

Bij het bedrukken van relatiegeschenken, maar ook bij het bedrukken van mokken en kopjes is het van groot belang dat de opdruk echt de stijl van het bedrijf weergeeft. Het logo op de kopjes geeft namelijk een beeld dat zowel klanten als collega’s linken aan het bedrijf. Wanneer de kopjes worden ingezet als promotieartikel of relatiegeschenk moet het kopje er daarom goed uitzien. Daarnaast moet het een positief gevoel mee geven aan iedereen die het bedrijf binnenkomt en gebruik maakt van het kopje. Daarom is een goede opdruk erg belangrijk! De opdrukken zijn vaatwasser bestendig en kras vast, waardoor de opdruk lang mooi zal blijven. Zo kunnen collega’s, klanten en natuurlijk uzelf lange tijd genieten van de leukste mokken en kopjes met opdruk.