Videobellen nooit eerder zo populair

Videobellen is op dit moment erg populair. Nu we door corona onze vrienden veel minder kunnen ontmoeten wordt er extra veel gebruik gemaakt van diverse apps waarmee je gemakkelijk gratis kunt videobellen. Dat kan met één vriend maar ook met meerdere tegelijk. Soms zelfs met wel 100 personen! Het is wel verstandig om je telefoonabonnement even onder de loep te nemen. Zeker wanneer je gebruik maakt van je bundel voor het videobellen. Met Sim Only by Simyo kun je heel gemakkelijk je bundel aanpassen zodat je nooit teveel betaald. We laten je graag kennismaken met onze favoriete gratis apps waarmee je kunt videobellen met vrienden of met familie in het buitenland.

Videobellen met Skype

Videobellen met Skype bestaat al heel lang en je hebt er vast al eens van gehoord. Maar wist je dat Skype ook veel nieuwe opties heeft? Zo is er een handige vertaalfunctie die gesprekken met iemand die een andere taal spreekt een stuk handiger maken. Skypen kan met wel 50 mensen tegelijk. Bovendien biedt deze app de mogelijkheid om tegen een laag tarief naar een vast nummer in het buitenland te bellen. Zeker nu door corona het reizen vaak nog lastig is blijf je op deze manier toch in contact.

Whatsapp voor chatten en videobellen

Whatsapp is ook een zeer populaire app. Niet alleen om te chatten maar ook om te videobellen. Binnen Whatsapp kun je beeldbellen met een groep van maximum 8 personen tegelijk. Dat maakt het niet interessant voor grote bedrijven of teamoverleg maar Whatsapp voldoet prima om gewoon gezellig even bij te kletsen met je vrienden.

Hangouts

Als je beschikt over een Google account is Google Hangouts een ideale manier om te beeldbellen met vrienden, familie of collega’s. Met een google account hoef je verder geen extra apps of programma’s te installeren en kun je vanaf vrijwel elk apparaat heerlijk bijkletsen met vrienden of even overleg plegen met een collega. Hangouts is te gebruiken vanaf je computer, Mac, tablet en smartphone. Uiteraard kan je via Hangouts ook met meerdere mensen tegelijk contact maken. Wanneer je alleen maar wilt praten kunnen dat wel 150 personen tegelijk zijn. Voor beeldbellen ligt het maximum aantal personen op 10 tot 25, afhankelijk van het soort google account dat je hebt.

Check je bundel

Wanneer je thuis videobelt via wifi is het bellen gratis. Gebruik je deze functie zonder wifi en dus via je bundel dan is het aan te raden om deze even goed onder de loep te nemen. Sim Only maandelijks opzegbaar is ideaal om extra kosten te voorkomen. Je kunt je bundel gemakkelijk aanpassen of opzeggen. Zo betaal je nooit teveel en blijf je toch optimaal in contact. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Simyo.