De beste aandelen om geld mee te verdienen

2020 is beslist het jaar van de ongekende verrassingen geworden. Niet alleen heeft de mensheid kennisgemaakt met nieuwe varianten van een zeer besmettelijke ziekte. Bedrijven hebben het moeilijk gehad waarbij hun omzet sterk is gedaald door maatregelen tegen de ziekte. Sommige worstelen nog om te overleven terwijl anderen noodgedwongen failliet verklaard zijn.

Toch zijn er bedrijven die juist de wind mee hadden door de ontstane crisis. De aandelenmarkt is zo gaan veranderen. En op www.aandelen.nl kun je zien welke de sterke aandelen zijn om nu in te investeren.

Pfizer

Tegen het nieuw Coronavirus moest een vaccin ontwikkeld worden, om het uit te roeien op die manier. Pfizer heeft zich als een van de eerste farmaceuten aangediend voor het COVID-19 vaccine. En menig beleggingsgoeroe zal jou zeker adviseren over investeren hierin. Aandelen Pfizer kunnen volgens aandelenmarkt experts wereldwijd stijgen tot wel $42 per stuk.

Nederlandse aandelen

Ook Nederlandse bedrijven blijven het goed doen ondanks het Coronavirus. Zo heb je keuze uit aandelen van Aalberts, ABN-AMRO, Aegon, AkzoNobel en ArcelorMittal. Dit zijn de top vijf bedrijven waarvan de aandelen nu aantrekkelijk te noemen zijn voor het investeren. Maar je hebt uit de Nederlandse aandelenmarkt nog steeds keuze uit aandelen van bedrijven die populair blijven zoals Ahold Delhaize, ING, Shell en Unilever.

Internationale aandelen

Als we kijken naar de aandelenmarkt buiten Nederland, dan wordt de top vijf gevormd door Acer, Adidas, Alibaba, Amazon, Apple. Het is duidelijk dat door het Coronavirus en de daaruit ontstane crisis men veelal vanuit huis werkt, waar mogelijk natuurlijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat bedrijven die het werken vanop afstand voorzien van diensten en producten gestegen zijn op de aandelenmarkt. Computerproducenten maar ook aanbieders van online shopping.

Het Coronavirus heeft in 2020 gezorgd voor een crisis die de aandelenmarkt heeft veranderd. Sommige traditioneel populaire bedrijven voor aandelen zijn nu minder aantrekkelijk. Terwijl anderen juist zijn gaan floreren zoals farmaceut Pfizer. Maar ook bedrijven in Nederland zoals Ahold Delhaize en andere internationale bedrijven bieden de beste aandelen.