Beste Budget Routers en Wifi versterkers: Goedkoop sneller internet!

Het leven speelt zich steeds meer online af. Daarom wil je natuurlijk wel een beetje goedkoop internet. De meeste mensen gaan dan ook op onderzoek uit om een gunstig internetabonnement af te sluiten (bijvoorbeeld door te kijken op internetvergelijken.nl). Daarnaast willen we vooral snel internet hebben. Omdat het nog even wachten is op het 5G-netwerk, zetten wij alvast de beste budget routers en wifi-versterkers op een rijtje. Zo kun jij in de tussentijd zelf zorgen voor sneller internet op een relatief goedkope manier.

TP-Link TL-WR841N Wireless Router

Deze router kan fungeren als een brug tussen je pc en je netwerk en zo jouw internetverbinding boosten. Er zit parental control op en een auto-e-mailfunctie. Hij is backwards compatible met 802.11b/g devices. Je kunt een extra antenne toevoegen aan deze versterker om voor een nog sterker signaal te zorgen. De router haalt een snelheid van 300 Mbps per seconde.

D-Link AC3200 Ultra Tri-Band Wi-Fi Router

Deze Wifi-router is niet alleen erg betaalbaar, het is ook nog eens een echte eye-catcher. Vooral als je van rood houdt, zit je met deze router helemaal goed. Ook de prestatie van deze router is zeker de moeite waard. Snelle signalen en een topsnelheid van 1300 Mbps zijn dingen waar je zeker op mag rekenen. Deze router verbetert de wifi: thuis en op kantoor. Met behulp van zes krachtige antennes kun je rekenen op ongelimiteerd bereik.

ASUS Dual-Band 2×2 AC1300 Super-Fast WiFi 4-Port Gigabit Router

Een mond vol, de naam van deze router van ASUS. Dit is zo’n beetje het nieuwste model dat momenteel op de markt is verschenen. Deze Gigabit Router met 4 poorten is geschikt voor thuis en kleine ondernemingen. Hij is goedkoop, maar bevat toch de allerlaatste technologie die momenteel beschikbaar is op netwerkgebied. Deze router heeft twee antennes aan de zijkant, in plaats van een middelste antenne. Die middelste antenne was op het voorgaande model nog te vinden.

D-Link Wireless N 300 

Zorg voor sneller internet met deze draadloze wifi-versterker. Deze versterker is zeer geschikt voor middelgrote tot grote huishoudens. Er is een gekoppelde app beschikbaar, waarmee je je thuisnetwerk overal kunt monitoren. Zo kun je bijvoorbeeld je kinderen in de gaten houden, door inzicht te hebben in de bandbreedte die ze gebruiken. Deze router haalt 300Mbps en heeft vier poorten waarmee je je devices kunt aansluiten. Ook is deze router te bedienen met een eenvoudige druk op de knop. Ook is hij eenvoudig te installeren.