Beste Gratis Antivirus in 2019

Het is belangrijk om je computer, smartphone en tablet goed te beschermen tegen ongenodigde gasten. Je wilt geen spyware, malware of virussen op je apparaat hebben. Het is niet prettig. Het is belangrijk om het buiten de deur te houden. Ze kunnen je computer gaan gijzelen, je phishing mails sturen en zorgen voor volop ellende. Door goed op te letten en ook door een goede antivirus te installeren is het mogelijk om dit allemaal te voorkomen. De kans wordt in ieder geval aanzienlijk kleiner. Wat is echter de beste gratis antivirus in 2019 wanneer je hier niet zoveel geld (eigenlijk geen geld) aan uit wilt geven? We bespreken graag een aantal opties met je, zodat je jouw apparaten veilig kunt houden.

Gratis antivirus programma: Total AV Antivirus

Het is een gratis programma wat zeer effectief is in het verwijderen van malware om je computer sneller te maken. De gratis variant is minder uitgebreid. De scans zijn echter wel snel en goed. Het pakket heeft ook voldoende functionaliteiten. Zo kun je je beveiligen tegen phishing, je harde schijf opruimen, de browsers beheren en ook gebruik maken van de safe-browser van Edge en Chrome. Er is jammer genoeg geen realtime bescherming tegen malware. Al met al is het een betrouwbaar programma.

Gratis antivirus programma: BullGuard Free Antivirus

Het is een goed antivirus programma. Je Windows computer zal beschermd worden tegen onveilige websites, Trojaanse paarden, malware, ransomware en nog veel meer. Het is ook mogelijk om ouderlijk toezicht in te schakelen. Het is een programma met een gratis proefversie van zestig dagen. Hierna kun je een volledige versie kopen.

Gratis antivirus programma: Panda Free Antivirus

Ze hebben alles goed onder controle. De gratis versie is eenvoudige te gebruiken en beschikt over anti spyware en anti ransomware en ook anti malware opties. Ze zijn zeer nauwkeurig. Je kunt realtime scannen, je mail beschermen tegen phishing, e mails scannen en ook gebruik maken van de andere mogelijkheden van het programma. De gratis versie voldoet aan volop eisen. Het is een goede start. Het is een snel en betrouwbaar programma.

Gratis antivirus programma: Bitdefender Antivirus Free Edition

Het is een antivirusprogramma wat we je van harte kunnen aanraden. Het is een zeer snel programma met een minimale belasting voor je computer. Het is een systeem wat veel te bieden heeft voor weinig (niets). Zo is er een beveiliging tegen phishing, scant hij alles automatisch en doet hij aan behavior based malware detectie. Het is een uitstekend systeem. Er is ook een digitale kluis om je bestanden veilig te bewaren.

Gratis antivirus programma:  ZoneAlarm Free Antivirus

De laatste welke we met je willen bespreken is ZoneAlarm. Het is een gratis antivirusprogramma met een goede online bescherming. Het heeft een malware scanner, persoonlijke firewall, identiteitsbescherming en ook een online backup van je bestanden. Het is een zeer mooi programma. Het is heel eenvoudig in het gebruik en biedt volop mogelijkheden en opties om er een succes van te maken. Een aanrader om krachtig je bestanden te scannen en je goed te beschermen. Het heeft ook een anti-phishing extensie voor Chrome.