Maak kennis met de Bellabot!

Heb je weleens een keer wat gehoord over de Bellabot? Zo niet, is het een goed idee om daar meer over te weten te komen en je hier goed in te verdiepen. Deze gloednieuwe bezorgrobot is ontwikkeld door het bedrijf Pudu. Het model heeft dezelfde goede eigenschappen van de vorige variant, maar heeft een flinke injectie gekregen met nieuwe en superieure mens-robot interactie mogelijkheden. Ben je benieuwd geworden? Lees dan vooral verder! Wie weet is dit de perfecte investering voor jouw onderneming of instelling.

Waarom het investeren in een Bellabot zeker het overwegen waard is

De multimodale interactie, schattige modellering, de innovatieve bionische ontwerptaal en nieuwe functies, maakt de Bellabot een erg goede investering. Gebruikers profiteren van een ongekende ervaring als het aankomt op bijvoorbeeld het bezorgen van eten of het aanreiken van een product. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Dit zijn de grootste voordelen van de nieuwste Bellabot

De Bellabot is van tal van innovatieve functies voorzien. Denk hierbij aan de vernieuwde AI-spraakmodule die honderden exclusieve contextuele dialoog inhoud ondersteunt en de 3D omnidirectionele obstakel vermijding. Bellabot kan zich dankzij de Dual SLAM-oplossing aan verschillende scenario’s aanpassen en je herkent de robot aan het innovatieve en bionische ontwerp. Een betere stabiliteit is te danken aan de auto-level ophanging en de robot is uitgerust met een RGBD drie dimensionale camera. Je raakt de robot aan voor feedback, er vindt een lichte vorm van interactie plaats en de robot is uitgerust met verschillende slimme uitdrukkingen.

Kenmerken

  • Machine afmeting: 565 x 537 x1290 mm
  • Robot gewicht: 57 kg
  • Machine materiaal: ABS/Aluminiumlegering van luchtkwaliteit
  • Laad tijd: 4.5H
  • Batterij duur: 12-24H (vervangbare batterij)
  • Snelheid: 0.5-1.2m/s (verstelbaar) | Klimhoek: ≤ 5°
  • Laadvermogen: Max 40kg, 10kg/dienblad
  • Markerpositionering: ondersteunt een maximale hoogte van 8 meter
  • Laserpositionering: codevrij zonder hoogtebeperkingen

Eenvoudig online te bestellen

Geef de logistieke processen van jouw bedrijf een upgrade door een robot in huis te halen. Binnen tal van sectoren heeft de Bellabot zijn diensten al bewezen. Denk hierbij aan de zorg, horeca en op scholen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of test de robot uit via een demo. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van het hoge gebruiksgemak en de leuke interactiviteit tussen gebruiker en robot. Ook kan het team van Fulin Robots je altijd meer vertellen over de kenmerken en productspecificaties, zodat je een nóg duidelijker beeld krijgt van de voordelen van deze investering voor jouw onderneming of instelling!