Dit zijn de bekendste torrent websites

Ze komen en gaan: de Torrentsites. Instanties als Brein en ook de FBI steken een stokje voor het verspreiden van bestanden via de Torrentsites. Het frappant is, dat er vaak al snel weer een andere open gaat. We bespreken graag de bekendste torrent websites met je in dit artikel. Het is goed om de verschillende torrent websites te gebruiken.

Torrents.me

Het is een metazoekmachine voor Torrents. Je ziet ze in een lijst weergegeven. Het is trouwens niet zelf een Torrent site, maar geeft de Torrents van andere torrentsites weer in haar zoekresultaten.

Nyaa.si

De Anime liefhebber zal houden van deze site. Het is een site welke even uit de lucht is geweest, maar nu al weer actief is op een nieuw domein.

Torrentz2

Het was zeer lang een zeer populaire torrent site. Hij werd in 2016 gesloten en daarna startte Torrentz.eu als Torrentz2. Een toepasselijke naam. Het is een zoekmachine voor torrents welke je op de andere torrentsites kunt vinden.

RARBG

Kwaliteit boven kwantiteit is het motto. Het is een site welke al een lange tijd online is en waar je veel populaire torrents kunt vinden.

Limetorrents.cc

Ze timmeren aardig aan de weg en worden steeds populairder. Er is volop reden om naar deze torrent aanbieder te gaan. De belangrijkste reden voor veel bezoekers en gebruikers is het minimale aantal advertenties. Je wordt niet doodgegooid met advertenties op deze site. Er zijn geen vervelende banners. Ze hebben een paar keer geprobeerd om de site te blokkeren. Ze zijn hier niet in geslaagd, omdat de site naar een nieuw domein is gegaan op limetorrents.info.

The Pirate Bay

Waarschijnlijk een van de bekendste torrent sites. Niet gek, aangezien het al sinds 2003 actief is. Er zijn vele acties ondernomen om de site uit de lucht te halen. Ook zijn er servers, domeinnamen en andere zaken in beslag genomen. De oorspronkelijke oprichters zijn tot celstraffen veroordeeld. Het lijkt onmogelijk om de site te stoppen. Er zijn volop manieren (proxies) om de site toch te bereiken. Er is zelfs een Offline Bay waar je niet voor online hoeft te zijn om de torrents te downloaden.

YTS.AM

Deze torrentsite heeft vaak als een van de eerste de nieuwste films online. Het zijn goede versies. De originele groep achter de site is gestampt, maar het is overgedragen aan een andere groep. Ze zijn snel met het uitbrengen van films en focussen zich in de kleinere formaten. Niet iedereen is hier blij mee. Het is een van de populairste torrent sites van dit moment. Een bezoekje waard dus.

Eztv

Het is een zeer bekende site welke veel nieuwe tv series online set. De releases worden niet op vele andere torrentsites getoont. Het is een goede site voor series.

1337X

Vooral de laatste paar jaren is deze site zeer populair geworden. Het design is overzichtelijk en mooi. Ook zijn er minder reclame uitingen op deze torrentwebsite als bij andere torrent sites.

Ontdek de verschillende torrent websites welke zeer populair zijn op dit moment om je favoriete series en films te vinden. We wensen je veel kijkplezier toe!