Dit zijn de rijkste techgiganten van dit moment

Wanneer je naar de rijkste mensen op aarde kijkt dan zal je opvallen, dat er veel techgiganten bij zitten. Wie zijn de rijkste techgiganten van dit moment? We hebben een aantal van de rijkste mensen op een rijtje gezet, zodat jij een goed overzicht hebt. Je zal dan ook weten, dat toch nog niet zo’n gekke keuze is om een business te starten of te hebben. Laten we snel van start gaan met het overzicht.

Bill Gates met een vermogen van 68 miljard euro

Hij heeft Microsoft opgericht en is de rijkste techneut van de wereld. Hij is ook lang de rijkste man van de wereld geweest. Hij heeft een geweldige huis laten bouwen vol met technische snufjes. Hij geeft tegenwoordig veel van zijn rijkdom weg via de Bill en Melinda Gates foundation.

Carlos Slim met een vermogen van 45 miljard euro

Carlos Slim is de CEO van verschillende telecombedrijven in Mexico. Lange tijd heeft hij ook KPN in willen lijven. Hij is een tech miljardair.

Mark Zuckerberg met een vermogen van 44,9 miljard euro

Misschien onder de jeugd wel de meest bekende rijke tech-magnaat. Hij heeft Facebook opgericht en het naar de beurs gebracht. Het heeft hem geen windeieren gelegd en hij is zeer bekend.

Jeff Bezos met een vermogen van 43,9 miljard euro

Hij is pas gescheiden. Ondanks dat hoort hij nog zeker thuis in dit rijtje. Hij is de oprichter van Amazon en heeft nu nog meerdere activiteiten. Zo heeft hij een grote rol in de cloud computing. Een markt welke zich ontpopt op dit moment.

Larry Ellison met een vermogen van 39,5 miljard euro

Hij was de CEO van Oracle en een zeer rijke tech-industrie leider. Tegenwoordig zeilt hij wat meer.

Larry Page met een vermogen van 35 miljard euro

Wie kent hem niet? De man van Google, Youtube en tegenwoordig van Alphabet. Het is het moederbedrijf van Google. Hij is een zeer invloedrijke man. Iedereen zou hem wel als zijn vriend willen hebben om hun eigen website een push te geven in de zoekmachines.

Sergey Brin met een vermogen van 34,3 miljard euro

Hij is de andere oprichter van Google. Hij doet nu veel speciale projecten. Hij is ook een zeer invloedrijke man.

Steve Ballmer met een vermogen van 22 miljard euro

Hij is een lange tijd de CEO van Microsoft geweest. Vandaag de dag is hij de eigenaar van een basketbalteam wat hij gekocht heeft met zijn vermogen. Een geweldige man.